Türkiye’nin motorsporları organizasyonu Lassa V1, sezonunun dördüncü yarışı Aydın’da yapıldı. Festival şeklinde geçen şehir içi yarışı Malazgirt Meydanı’nda yapıldı.

Üç kategoride yapılan ve kıran kırana geçen yarışı Can Tolan kazandı. Yarışın eleme 3. turunda Fahir Talip bariyerlere çarparak yarış dışı kaldı. V1’de Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da bir tur attı.

Lassa V1’de liderlik mücadelesini Can Tolon kazandı. 20 yarışçının 3 kategoride mücadele ettiği Lassa V1Aydın yarışında her yarışçı 8 turla mücadele etti. Turu birinci tamamlayan yarışçılar, sıralama turlarına göre bir üst turdaki rakipleriyle mücadeleye devam etti. Kıyasıya yapılan mücadelede Genel Klasman’da Can Tolon birini, Dağhan Ünlüdoğan ikinci, Koray Muratoğlu da üçüncü oldu.

Master Cup da Özgür Gür 1., Burak Sohtorik 2., Önder Erdem 3. oldu. Gençler kategorisinde de Ahyancan Güven 1., Kadir Akça 2., Can Toprak Candan 3. oldu. Dereceye girenlere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hediyelerini ve para ödülü çeklerini verdi. Yarışa Aydınlılar büyük ilgi gösterdiler.

Yarış öncesi motorcuların gösterisi de büyük ilgi gördü.