TFF 1. Lig lideri Yeni Malatyaspor gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çevirdi.
Kupaya 2. turda başlayan sarı-kırmızılılar, kendisinden 3 kategori alttaki BAL takımı Kurtalanspor ile karşılaşacak.
Bölgesel Amatör Lig 1. Grup’ta yer alan Siirt temsilcisiyle ilk kez bir resmi müsabakada karşı karşıya gelecek Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
Buz, kadroda revizyona gidecek
Sarı-kırmızılı takımda ilk yarıyı kapatan Vedat ve henüz tedavisi devam eden Osman dışında sakat ve eksik oyuncu bunmazken, Teknik Direktör İrfan Buz’un büyük bir rotasyona gideceği öğrenildi. İlk 4 haftada şans verdiği oyuncuların büyük bir kısmını dinlendirecek olan Buz, forma şansı bulamayan Semih Beyaz, Murat Akça, Abdulsamet Damlu, Mehmet Sak, Rahman Buğra Çağıran, İrfan Başaran gibi isimleri sahaya sürecek. Amutu, Erkan Sekman, Ertaç Özbir gibi maç eksiği bulunan isimleri de zayıf rakibi karşısında oynatarak, tam olarak hazır hale getirmeyi planlayan Buz, aynı zamanda kazanarak tur atlamanın hesaplarını yapıyor.
İnönü Stadı’nda saat 16.30’da başlayacak müsabakayı Aydın bölgesi B klasman hakemi Bahattin Şimşek yönetecek. Maçı izlemek isteyen futbolseverler Passolig kartlarıyla geçiş yapabilecek.
Karşılaşmanın biletleri kategorisine göre 4 ile 11 lira arasında fiyatlandırılırken, konuk takım taraftarı için passolig uygulaması yapılmayacak. Kuratalanspor taraftarı için ayrı bilet satılacak.