Antalya'nın Manavgat ilçesinde liseler arasında yapılan masa tenisi turnuvasında Özel Toros Sema Anadolu Lisesi Masa Takımı rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

28 – 29 Mart 2015 tarihleri arasında Namık Karamancı Fen Lisesinde Spor Salonu'nda yapılan liseler arası gençler masa tenisi turnuvasında şampiyon olmak için 12 lise takımı kıyasıya mücadele etti. Okul takımları, turnuva raket savurmasıyla çekişmeli ve heyecanlı maçlara imza attı. 2 gün süren müsabaka turnuvası Manavgat İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Gebiz ve hayırsever iş adamı Mehmet Karamancı'nın okulun salonunda yaptığı gösteri maçı ile başladı.

Turnuvada rakiplerini bir bir yenen Toros Sema Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Müsabaka sonunda açıklama yapan Özel Toros Sema Anadolu Lisesi Masa Tenisi Antrenörü Aycan Özer, turnuva sonunda şampiyon olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Özer, "Müsabakalarda sporcularımızın gösterdiği performanstan memnunum. Sporcularımız zorlu bir müsabaka dönemi geçirirken, onları hem ruhen hem de bedenen hazır tutmaya çalıştık." diye konuştu.

Okul Müdürü Ferda Karaağaç da şampiyonda emeği geçen veli, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Liseler arası yapıla masa tenisi turnuvasında Özel Toros Sema Anadolu Lisesi birinci, Namık Karamancı Fen Lisesi ikinci ve Manavgat Anadolu Lisesi üçüncü oldu.