Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, “Şampiyonlar Ligi ön elemelerindeki ilk maçımızda Fenerbahçe ile eşleşmek istemezdim.” dedi.

Yarın akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Rumen Teknik Adam, şunları kaydetti: "Yarın akşam burada eminim atmosfer farklı olacaktır. Mutlaka sahaya çıktığımızda ilginç şeyler olacaktır. Türkiye'deyken ve Türkiye'den ayrıldıktan sonra diğer takımlarla iyi ilişkiler içinde olduk ve dost olarak kalabildik. Burada olmaktan memmunun. Tabi ki kura çekimi böyleydi. İlk maçımızın Fenerbahçe ile olmasını istemezdim. Herkes kapasitesi doğrultusunda kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız."

Rakipleri Fenerbahçe'nin transfer döneminde yıldız oyuncuları kadrosuna dahil ettiğinin hatırlatılması üzerine ise tecrübeli hoca, şu ifadeleri kullandı: "Bence birkaç futbolcu satın almakla birşey değiştirmiyor. Kabul ediyorum. Fenerbahçe Avrupa tecrübesi olan önemli isimleri kadroya dahil etti. Alınan oyuncular değişik şampiyonlarda yer aldılar. Sonuçta iki farklı takım ve potansiyele sahip oyuncular sahada mücadele edecek. Her takımın kendisine göre tecrübeli var. Şampiyonlar Ligi'nde kimin devam edeceğini maçlar sonunda göreceğiz. Fenerbahçe'nin nasıl oynadığını gördük. Onlar da bizim nasıl oynadığımızı görmüş oldular. Onların başında çok tecrübeli Vitor Pereira var. Pereira, Yunanistan'da şampiyon olarak kariyerini bitirdi. Pereira ismini tekrar tarihe yazdıracaktır."