İspanya’da yapılan 2015 Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nın genç bayanlar kategorisinde takım halinde ikinci olan Bursa Büyükşehir Belediyesporlu atletler altınla ödüllendirildi.

İspanya’da yapılan 2015 Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda genç bayanlar kategorisinde takım halinde ikinci olan, ferdi olarak da ilk iki sırayı alan ve salise farkı ile üçüncülüğü kaçıran Bursa Büyükşehir Belediyespor Genç Bayan Atletizm takımı sporcuları, teknik heyetle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın da katıldığı ziyarette konuşan Başkan Altepe, "Amatör sporda faaliyetlerimizi tüm branşlarda sürdürüyoruz. Sporun ana branşı olan atletizmde kulübümüz güzel işler yapıyor. Şu anda Birinci Lig’deler ve mücadelelerini orada sürdürüyorlar." diyerek, şöyle devam etti:

"Hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlarda atletlerimiz başarıdan başarıya koşuyorlar, göğsümüzü kabartıyorlar ve İstiklal Marşımızı da uluslararası arena seslendiriyorlar. En son İspanya’nın Madrid kentinde yapılan Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda Sümeyye Erol kardeşimiz kendi kategorisinde ferdi Avrupa şampiyonu oldu. Yine Ekin Esra Kalır kardeşimiz ikinci oldu ve takım halinde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'müz Avrupa ikincisi oldu.

Bu büyük bir başarı. İspanya’dan gelen güzel bir sonuç oldu bizim için. Sporun ana branşı atletizmde Bursa’nın ismini en iyi şekilde duyuran kulüp yöneticilerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını temenni ediyorum. Biz her zaman kendilerinin yanındayız, inşallah çok daha güzel başarılara imza atmaya devam edeceğiz. İnşallah olimpiyatlara da sporcu göndermiş olacağız."

Başkan Altepe, başarılarından dolayı kutladığı sporcuları altınla ödüllendirdi. Bursa’yı İspanya’da en iyi şekilde temsil eden başarılı sporcular, teknik heyetle birlikte daha sonra Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar’ı da ziyaret etti.