Manavgat Belediyesi 4. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlığı Serhat Gökmen aldı. Gökmen, yarı finalde Ankara Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Şaban Yılmaz'ı yendi.

Normal sürede yenişemeyen Serhat Gökmen ile Şaban Yılmaz, puanlamaya gitti. Puanlamada altın puanı alan Gökmen, Yılmaz'ı yenerek Manavgat güreşinin başpehlivanı oldu. Manavgat Belediyesi güreşçisi Serhat Gökmen, çeyrek finalde 2015 yılı 654 Tarihi Kırkpınar Güreşçileri'nin başpehlivanı Orhan Okulu'yu yenerek günün gözde pehlivanı oldu.

Şaban Yılmaz'a yarı finalde 2015 Kırkpınar ikincisi Osman Aynur'u eledi. Manavgat güreşinde birinci Serhat Gökmen, ikinci Şaban Yılmaz ve üçüncü ise Sinan Kaya ile Osman Aynur oldu.

Manavgat Belediyesi 4. Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne 62 başpehlivan olmak üzere toplamda 650 yağlı güreş tutkunu sporcu katıldı. Manavgat Belediyesi 4. Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağalığı'nı ise turizmci işadamı 170 bin liraya Hasan Özden aldı. İşadamı Özden, 170 bin liraya güreş ağalığı yanı sıra 50'şer bin lira Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağışta bulundu.

Yağlı pehlivan güreşlerine yerli halk kadar ilçede yaşayan yerleşik yabancılar ile tatile gelen turistlerde ilgi gösterdi. Güreşte turistlere organizasyon ve güreşle ilgili İngilizce bilgilendirme yapıldı. Dereceye giren güreşçilere madalya ve kupalarını CHP Antalya Milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara, Belediye Başkanı Şükrü Sözen, güreş ağası Hasan Özden, CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk verdi.