UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İngiltere Premier Lig devi Manchester City evinde İspanyol devi Real Madrid'i ağırladı. İspanya'daki rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor elde etmek isteyen Manchester City, kendi saha ve seyircisi önünde iyi bir futbol sergilemeye çalıştı. İşte UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Manchester City 0-0 Real Madrid Maç Özeti İzle (Maçın Tüm Golleri) 26 Nisan 2016 Salı...

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk mücadelesinde Manchester City evinde İspanyol devi Real Madrid'i ağırladı. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı nedeniyle forma giyemediği mücadele müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Her iki takımın da Devler Ligi'nde finale kalabilmek adına kıyasıya bir mücadele sergilediği karşılaşma izleyenleri de büyüledi.



UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İngiltere temsilcisi Manchester City ile İspanya'nın Real Madrid takımı karşı karşıya geldi.
Manchester'deki Etihad Stadı'nda oynanan ve FİFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği dev karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.
Bu maçın rövanşı 4 Mayıs Çarşamba günü İspanya'da oynanacak.