Manchester City Real Madrid maçı ne zaman ve saat kaçta? Manchester City Real Maçı hangi kanalda? Manchester City Real Madrid ilk 11'leri maç kadroları nasıl? Manchester City Real Madrid hangi radyoda canlı olarak dinlenebilir? Manchester City Real Madrid maçı şifresiz hangi kanalda izlenecek? Manchester City Real Madrid şifresiz veren kanallar hakkında merak edilen tüm soruların yanıtı haber46.com özel haberimizde.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa yarı final oynayan Premier Lig ekibi Manchester City, yarın akşam ilk mücadelede Etihad'da Real Madrid'i ağırlayacak.

26 Nisan Salı gecesi TSİ 21:452te başlayacak olan Manchester City - Real Madrid mücadelesini Cüneyt Çakır yönetecek.

Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını ise Cem Satman ve Tarık Ongun yapacak.

Maç TRT1'den canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Manchester City ilk kez yarı final oynarken, rakibi Real Madrid 27. kez Şampiyonlar Ligi'nde bir yarı final maçına çıkacak. Daha önceki 26 eşleşmenin 13'ünde finali gören Real, diğer 13 kez elenmişti.

Manchester ekibi 1971'den beri ilk kez Avrupa'da yarı final oynıyor. En son Kupa Galipleri Kupası'nda oynadıkları yarı finalde Chelsea'ye elenmişlerdi.


İki ekip 2012/13 Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaştılar. Real Madrid'in geri döndüğü maçta Barnebeu'daki maçı 3-2 kazanmıştı. City iki kez öne geçmesine rağmen Cristiano Ronaldo, 90. dakikada galibiyeti getiren golü atmıştı. Manchester'daki maç 1-1 sona ermişti.

Manchester City çeyrek finalde Paris Saint-Germain'i kupanın dışında bıraktı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi maçlarında evinde oynadığı maçlarda 3 galibiyet 1 beraberlik aldı, tek yenilgisi, gruplarda Juventus karşısında geldi.

Real Madrid ise son 6 sezondur son 4 takım arasına kalıyor ancak bu 6 senede 5 kez bu turda elenerek finale çıkamadılar. Çeyrek finalde Almanya'da 2-0 yenildikleri Wolfsburg'u 3-0 yenerek yarı finale kalmayı başardılar.

Pellegrini 2009/10 sezonunda Madrid'in başındaydı. La Liga'yı kulüp rekoru olan 96 puanla bitirmelerine rağmen şampiyonluk yarışında Barcelona'nın gerisinde kaldılar ve Mourinho bir sonraki sezon Real Madrid'in başına getirildi. O takımdan Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema ve Álvaro Arbeloa hala takımda.

Manchester City hafta sonu oynanan Stoke City maçında De Bruyne ve Kompany'i dinlendirdi ve bu maça hazır olacaklar.

Real Madrid'de hafif sakatlığı olan Gareth Bale bu haftasonu oynadı ve iki gol attı. Cristiano Ronaldo Real Vallecano maçında oynamadı ve Salı günkü maç için oynaması hala şüpheli ancak takımla birlikte Manchester'a gelecek. 3-2 kazandıkları Vallecano maçının 42. dakikasında sekerek oyundan çıkan Benzema'nın durumu ise şüpheli.

TAHMİN

Manchester City'nin ilk Şampiyonlar Ligi yarı finali aynı zamanda Pellegrini için de son maçlar. De Bruyne'nin dönüşü ile kendine gelen City, Real Madrid önünde ilk maçta bence daha şanslı. Madrid'deki maç ne olur bilinmez ama ben bu maçta karşılıklı gol ve City galibiyeti bekliyorum.

Skor Tahmini: Manchester City 2-1 Real Madrid