Beşiktaş’ın yeni transferi Mario Gomez, Beşiktaş’ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu açıkladı.
Avusturya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, Fiorentiana’dan sonra şampiyonluğa oynayan bir takımda olmanın çok önemli olduğunu belirterek, ““Gerçekten çok mutluyum. Son iki hafta benim için çok yoğun geçti. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Herkesin bana söylediği buydu ve istanbul’a ulaştığımda bunu gördüm. Fiorentina’dan sonra şampiyonluğa oynayan bir takımda olmak benim için çok önemliydi. Beşiktaş Türkiye’nin en büyüğü. Son 6 aydır Fiorentina’da oynuyordum. Ordaki başlangıcım şansız bir başlangıçtı. Sakatlandım ve uzunca bir süre oynayamadım. Roberto Hilbert bana Beşiktaş taraftarının ‘dünyanın en iyisi’ olduğunu söyledi. Yeni bir meydan okumaya ihtiyacım vardı, bende bunu yaptım. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.” dedi.
Beşiktaş’ta iyi bir sezon geçireceğine inandığını ifade eden golcü futbolcu, “Gol sayısını etkileyen birçok faktör vardır. Fiziksel olarak iyi olduğum sürece neler yapabileceğimi biliyorum. İyi bir sezon geçireceğime ve kalitemi göstereceğime inanıyorum. Quaresma ve Gökhan Töre olağanüstü yetenekte kanat oyuncuları. Onların bana yardımıyla ve kurduğumuz ortaklıkla birçok gol atacağımı düşünüyorum.” diye konuştu.
Birçok takımdan teklif almasına rağmen Beşiktaş’ı tercih ettiğini belirten Mario Gomez, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni bir havaya, yeni bir atmosfere ihtiyacım vardı. Beşiktaş beni gerçekten çok istedi. Beşiktaş tesisleriyle, taraftarlarıyla çok büyük bir kulüp. Birçok teklif vardı ama buraya gelmeyi tercih ettim. Beşiktaş için hedef her zaman şampiyonluktur. Benim buraya gelişimin de en büyük sebebi bu. Sürekli gelişim sağlamamız ve hatalardan ders almamız gerekiyor.”