Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Türkiye genelinde maratona katılarak kentin adını duyuran ve ailede sporu sevdiren Adana Masterler Atletizm Kulübü yönetici ve üyelerini kutladı.
Hadi, Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Necmi Tadır ile maratonlarda derece yapan üyelerden Ali İhsan Karaşi, Abdurrahman Karakaya, Muzaffer Dikkaya ile İbrahim Kurt’u makamında kabul ederek, gençlere model oldukları için teşekkür etti.
Sporun her yaşta yapılabileceğini, spor yapan kişilerin sağlıklı olduğunu, etraflarına pozitif enerji yaydıklarını ifade eden Hadi, “Türkiye genelinde maratona katılarak kentimizin adını duyuran, gençlere model olan ve ailede sporu sevdiren masterleri kutluyorum. Aralarında öğretim üyesi, avukat, doktor, işçi, teknisyen ve esnaf gibi her meslek grubundan spor sevdalısı kimselerin bulunduğu masterler kulübüne tesis, malzeme ve diğer konularda olanaklar içinde yardımcı oluyorum. Ayrıca, fırsat buldukça onlarla birlikte antrenman yapıyorum” diye konuştu.
Adana Masterler Atletizm Kulübü Başkanı Tadır, spor gönüllüsü bir elin parmakları kadar 5 yıl önce kurdukları derneğe büyük ilgi olduğunu, 200’ün üzerinde üyeye kavuştuklarını, başta Avrasya olmak üzere Türkiye genelinde tüm maratonlara katıldıklarını ve çeşitli dereceler elde ettiklerini ifade etti.
Tadır, geçen hafta Antalya’da geleneksel olarak yapılan Runtalya Maratonu’nda üyelerinin derece yaptığını, 29 Mart Pazar günü Mersin’in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilecek maratona da 40-50 üyeyle katılacaklarını sözlerine ekledi.