PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un 7 haftalık yenilmezlik serisi dün Albimo Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olmasıyla sona erdi.

"Mavi-şimşekler" ligin 12. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenildikten sonra 13. haftada sahasında Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bu maçtan sonra çıkışa geçen mavi-lacivertliler, 14. haftada deplasmanda Samsunspor'u 1-0, 15. haftada sahasında Osmanlıspor'u 1-0 ve 16. haftada Bucaspor'u 2-0 mağlup etti.

Adana ekibi, sonraki hafta deplasmanda Altunordu'yu da 3-1 yenerek çıkışını sürdürdü. 18. haftada deplasmanda Denizlispor'u 4-3 yenen, sonraki hafta da sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaşan Adana ekibi, dün yaptığı 20. hafta maçında Albimo Alanyaspor'a 1-0 yenildi.

Albimo Alanyaspor maçı öncesinde 7 haftalık yenilmezlik serisinde 17 puan toplayan Adana Demirspor, bu performansıyla ligde 2. sıraya yerleşti.

Sezona "şampiyonluk" parolasıyla başlayan mavi-lacivertliler, dün kaybettiği 3 puana rağmen 2. sıradaki yerini korudu. Ligin 3. sırasındaki Osmanlıspor'un Karşıyaka ile 1-1 berabere kalması Adana Demirspor'un ikincilik koltuğundaki yerini değiştirmemesini sağlarken lig lideri Kayserispor Manisaspor'u 2-1 yenerek Adana ekibiyle arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı.

Adana ekibi  gelecek hafta sahasında Boluspor ile karşılaşacak.