Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Medicana Sivasspor: Korcan Çelikay, Manuel Da Costa, Cicinho, Ziya Erdal, İbrahim Öztürk, Kadir Bekmezci (Dk. 37 Batuhan Karadeniz), Adem Koçak, Mehdi Taouil, Aatif Chahechouhe, İbrahim Akın, John Utaka (Dk. 70 Musa Sinan Yılmazer)
Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Olcan Adın, Wesley Sneijder (Dk. 81 Umut Bulut), Hamit Altıntop, Yasin Öztekin (Dk. 63 Alex Telles), Selçuk İnan, Bruma, Burak Yılmaz (Dk. 78 Emre Çolak)
Goller: Dk. 9 Yasin Öztekin, Dk. 56 Burak Yılmaz, 67 Alex Telles (Galatasaray), Dk. 39 Aatıf Chahechouhe, Dk. 85 İbrahim Akın (Medicana Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 28 Mehdi Taouil, Dk. 60 Manuel Da Costa (Medicana Sivasspor), Dk. 31 Olcan Adın, Dk. 45 Fernando Muslera (Galatasaray)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 21. hafta maçında Medicana Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk Galatasaray, Yasin ÖZtekin, Burak Yılmaz ve Alex Telles'in golleriyle 3-2 kazandı. Ev sahibi Medicana Sivasspor'un gollerini ise Aatıf Chahechouhe ve İbrahim Akın attı.

Sarı kırmızılı ekip bu galibiyetle puanını 48'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Medicana Sivasspor ise 23 puanda kaldı.

47. dakikada ceza sahası sağ tarafında topu kontrol eden İbrahim Akın pasını ceza yayı sağ çaprazındaki arkadaşı Mehdi Taouil'e gönderdi, bu oyuncu da yerden bir vuruşla topu kaleye gönderdi, ancak meşin yuvarlak kaleci Fernando Muslera'da kaldı.

56. dakikada Galatasaray tekrar öne geçti. Bu dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Olcan Adın son çizgiye inerek pasını altıpas sol çaprazındaki Yasin Öztekin'e gönderdi, bu oyuncu da bekletmeden pasını yerden arka direğe doğru hareketlenen Burak Yılmaz'a gönderdi. Golcü oyuncu ise bekletmeden vuruşunu yaptı, ancak top sağ direkten tekrar kendisine geldi, tecrübeli golcü bu kez topu boş kaleye gönderdi: 1 - 2.

67. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada gelişen Galatasaray atağında Wesley Sneijder'in ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Burak Yılmaz son çizgiye inmeden pasını altıpas çizgisine hareketlenen Alex Telles'e gönderdi, bu oyuncu da gelen topu tek vuruşla filelerle buluşturdu: 1 - 3.

79. dakikada sol kanattan gelişen Medicana Sivasspor atağında Ziya Erdal ortasında topu ceza yayına doğru gönderdi. Bu noktada topla buluşan İbrahim Akın bekletmeden vuruşunu yaptı, ancak kaleci Fernando Muslera bu topu yumrukları ile uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

85. dakikada Medicana Sivasspor farkı bire indirdi. Bu dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan İbrahim Akın pasını ceza yayı gerisindeki arkadaşı Adem Koçak'a gönderdi. Adem Koçak bekletmeden pasında topu savunma arkasına kaçan İbrahim Akın'a aktardı. İbrahim Akın topu kontrol ederek ceza sahası içi sağ çaprazından vuruşunu yaptı ve top sol direğe de çarparak filelerle buluştu: 2 - 3.

Kalan dakikalarda Medicana Sivasspor'un beraberlik için yaptı baskı başka gol getirmedi ve Galatasaray sahadan 3 - 2 galip ayrılan taraf oldu.