Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda zirve takibini sürdüren Beşiktaş, Medicana Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Siyah beyazlı takımda Pedro Franco cezası, 5 futbolcu ise sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Zorlu 90 dakika öncesinde ev sahibi Medicana Sivasspor, 24 puan ve averajla 13. sırada bulunurken, konuk Beşiktaş ise 48 puanla 2. sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ta Sivasspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart sınırında yer alıyor. Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş ve Veli Kavlak, sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 24. haftadaki Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecekler.

Siyah beyazlılar Medicana Sivasspor maçı ile zorlu bir periyota da girecek. Sivas deplasmanının ardından 12 Mart'da Belçika'da Club Brugge ile oynayacak Beşiktaş, sonraki süreçte ligde Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında ise Club Brugge ile İstanbul'da tur için mücadele edecek.

Ev sahibi Medicana Sivasspor ise teknik direktör Sergen Yalçın ile yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. Ev sahibi olma şansını iyi değerlendirmek isteyen kırmızı beyazlı ekipte hedef sahadan 3 puanla ayrılarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. Galatasaray mağlubiyeti ve geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği ile 0-0 biten maç sonunda kayıplar yaşayan Medicana Sivasspor bu kayıpları Beşiktaş'ı yenerek telafi etmek istiyor.

Zorlu 90 dakika öncesinde takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Medicana Sivasspor: Korcan Çelikay, Cicinho, Ümit Kurt, Da Costa, Ziya Erdal, Mehdi Tewfik Taouil, Kadir Bekmezci, Hakan Arslan, Burhan Eşer, Aatıf Chahechouhe, Batuhan Karadeniz
Beşiktaş: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Ersan Gülüm, Daniel Opare, Olcay Şahan, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Gökhan Töre, Jose Sosa, Demba Ba