Medicana Sivasspor, yeni sezon öncesi sol kanat oyuncusu Erkan Kaş ve orta saha oyuncusu Orhan Gülle´yi renklerine bağladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, Kardemir Karabüksporlu 24 yaşındaki Erkan Kaş ile Kayseri Erciyessporlu 23 yaşındaki Orhan Gülle ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamayla duyuruldu. İki oyuncu İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşerek, el sıkıştı.

ERKAN KAŞ'IN KARİYERİ

Futbola 15 yaşında Esenlerspor'da başlayan Erkan Kaş, 2008 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. Geldiği sezon Beşiktaş A2 takımında forma giymeye başlayan Erkan Kaş, 2010-11 sezonu ile birlikte Beşiktaş A takımında forma giydi. Erkan Kaş daha sonra Çaykur Rizespor ve Kardemir Karabükspor formasını da giydi. Erkan Kaş, geçtiğimiz sezon Kardemir Karabükspor forması ile 22 karşılaşmada bin 84 dakika sahada kalırken 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

ORHAN GÜLLE'NİN KARİYERİ

Futbola 11 yaşında Esenlerspor'da başlayan Orhan Gülle ise 2007-08 sezonunun sonunda Beşiktaş A2 takımına transfer oldu ve oynadığı 3 sezon boyunca 47 maçta 5 gol kaydetti. Orhan Gülle kariyeri boyunca Gaziantepspor, Gençlerbirliği ve SAİ. Kayseri Erciyesspor formalarını giydi. Orhan Gülle geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor forması ile 3 karşılaşmada 136 dakika sahada kalırken 1 kez gol sevinci yaşadı ve 1'de asist yaptı.