Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor, ligde kalma umutlarını son maça taşıdı.
Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, en azından şanslarını son maça taşıdıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Bizim baskımız şeklinde geçen bir 90 dakika. Geçen hafta 10 kişiyle 90’da bulduk, bu hafta 88’de attık. Bir şeyler olacak diye ümitlendik ama son haftaya kaldı. Özellikle şunu söyleyeyim; herkes namusuyla mücadele ediyor. Herkes son maça bakıyor. Herkes düzgün bir şekilde mücadele ediyor. Devam ettiğimiz için mutluyuz, en azından pim çekilmedi. O yüzden oyuncularımı kutluyorum, yönetime teşekkür ediyorum. Böyle iyi işlerin yapıldığı yerde iyi şeyler olacağına inancımız tam” dedi.
Ligde kalma yolunda umutlarının olduğunu söyleyen Bakkal, “Geldiğimiz günden beri 16 puan toplamışız. Kaybettiğimiz çok üzücü puanlar var. Ama geçmişe bakmanın bir anlamı yok. En azından bir umut var, gayretliyiz, niyetliyiz. Bugünden itibaren hazırlıklarımıza başlayacağız, Fenerbahçe’yi yeneceğiz, bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.