Süper Toto Süper Lig takımlarından Medicana Sivasspor’da Başkan Mecnun Otyakmaz, transfer edilmesi planlanan Samba Diakete transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Medicana ile imzalanan anlaşma sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Trabzonspor maçını değerlendiren Başkan Otyakmaz, "Çok önemli bir karşılaşma. 2. yarı 5 zorlu karşılaşma oynayacağız. İki maç deplasmanda, iki maç içerde bir tanesi de Galatasaray ile. Dolayısıyla bizim için çok önemli bir periyot. 2. yarıya moralli iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Devre arası kampında takımımız çok ciddi bir çalışma yaptı ve bu maç için hazırlandılar. İnşallah arzu ettiğimiz sonucu Trabzonspor karşılaşmasında alırız." dedi.

Takıma yapılan takviyelerle ilgili de konuşan Otyakmaz, transfer edilmesi düşünülen Samba Diakete transferinden vazgeçtiklerini anlatarak, şöyle devam etti:

"4 tane takviye yaptık. İbrahim Akın, İbrahim Öztürk, Aydın Karabulut ve Eneramo. Bir futbolcuyla daha (Samba Diakete) görüşmemiz devam ediyordu. Az önce haber gönderdik bu transferden vazgeçtiğimize dair. Şu maçı oynayalım ondan sonra şu hafta sonunu bu araştırmayla, bir iki isim daha vardı, tekrar onlara yoğunlaşarak belki de gerçekleştirebiliriz veya gerçekleştirmeyebiliriz. Ahmet Aras’ı bonservisiyle birlikte Antalyaspor’a verdik. Ona da hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Berk, Ahmet Şahbaz, Pekin ile yollarımızı ayırdık. Son yapacağımız transferin yabancı da olabilir, yerlide olabilir, belki de hiç olmayabilir de. Takımda ki düzeni bozacak ve oyuncularımızı sıkıntıya sokacak bir transfer yapmayı istemiyoruz."