Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: İlker Meral, Hakan Yemişken, Ahmet Ayaz
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar (Dk. 46 Mossoro), Yalçın Ayhan (Dk. 79 Mehmet Batdal), Gençer Cansev, Ferhat Öztorun, Badji, Emre Belözoğlu (Dk. 79 Cenk Ahmet Alkılıç), Doka, Edin Visca, Mahmut Tekdemir, Sokol
Antalyaspor: Fornezzi, Ömer Kandemir, Celustka, Lokman Gör, Kvesic, Lazarevic, Erman Kılıç (Dk. 71 Serdar Özkan), Emrah Başsan (Dk. 86 Emre Akbaba), Chico (Dk. 26 Zeki Yıldırım), Kadir Bekmezci, Eto’o
Goller: Dk. 22 Emrah Başsan, Dk. 50 ve 64 Eto’o (Antalyaspor), Dk. 46 Doka, Dk. 60 Sokol (Medipol Başakşehir)
Sarı kartlar: Dk. 7 Badji, Dk. 12 Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Dk. 44 Erman Kılıç, Dk. 51 Ömer Kandemir (Antalyaspor)

Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor, deplasmanda Medipol Başakşehir’i Emrah Başcan ve Eto’o’nun iki golü ile 3-2 mağlup etti.

46. dakikada Doka’nın golü ile Medipol Başakşehir beraberliği yakaladı. Emre Belözoğlu’nun sol kanattaki ortasını Sokol kafayla Doka’ya indirdi. Doka kalecinin sağından topu ağlara gönderdi: 1 - 1.

50. dakikada Antalyaspor, Eto’o’nun golü ile tekrardan öne geçti. Orta alanda topla buluşan Eto'o önce Mahmut Tekdemir ve Gençer Cansev'den sıyrıldı. Ardından Yalçın Ayhan’ı da geçerek topu ağlara gönderdi. Böylelikle Kamerunlu yıldız futbolcu ligdeki ilk golünü de atmış oldu: 1 - 2.

60. dakikada Medipol Başakşehir, Sokol’un golü ile bir kez daha beraberliği yakaladı. Emre Belözoğlu’nun kullandığı korner atışında top savunmadan sekti. Sonrasında arka direkte oluşan karambolde topa son dokunan Sokol topu ağlarla buluşturdu: 2 - 2.

61. dakikada Doka’nın uzun ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Edin Visca, şutunu çekti ancak top kaleciden geri döndü.

64. dakikada Antalyaspor, Eto’o ile 3 - 2 öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Kvesic son çizgiye inmeden ortasını ceza sahasına doğru gönderdi. Penaltı noktası üzerinde bulunan Eto'o topun gelişine çok sert bir vuruş yaptı. Kaleci Volkan Babacan'ın elleri arasından geçen top üst direğe çarparak ağlarla buluştu: 2 - 3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Antalyaspor ligin maçında Medipol Başakşehir'i 3-2 mağlup etmeyi başardı.