Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, son yıllarda okul ve kulüplerdeki başarılarla kentin sporda sesini duyurduklarını söyledi.

Öktem, 11-13 Mayıs tarihleri arasında Niğde’de gerçekleştirilen 'Okullar Arası Badminton Grup Şampiyonası’nda birinci olan Mehmet Adil İkiz Ortaokulu Müdürü ve Antrenörü İbrahim Tokgöz ile sporcuları kutladı.

Mehmet Adil İkiz Ortaokulu'nun daha önceki yıllarda da defalarca grup şampiyonu olduğunu, Türkiye genelinde önemli başarılar elde ettiğini hatırlatan Öktem, “Niğde’de grup şampiyonu olan M. Adil İkiz Ortaokulu sporcuları, ay sonunda Karaman’da gerçekleştirilecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Deneyimli antrenör İbrahim Tokgöz ve sporculara güveniyorum. Bu ekibin önemli başarılar elde edeceğine yürekten inanıyorum. Son yıllarda okul ve kulüplerdeki başarımızla kentimizin sesini duyuruyoruz. Kendimize ait özerk salonumuz olması halinde başarıların katlanacağına inanıyorum. Bu konuda yerel yöneticilerden de destek bekliyoruz.”

Öktem, Mehmet Adil Ortaokulu Müdürü ve Antrenörü İbrahim Tokgöz’ün okul-kulüp-veli işbirliğini çok koordineli sürdürdüğünü, badmintonda güzide kulübümüz Ülfetspor’un başarısının bundan kaynaklandığını da sözlerine ekledi.