Kayseri Erciyesspor’da istifa eden Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takımda bir şeylerin değişmesi ve futbolcuların kendilerine gelmesi için yönetimle konuşarak görevinden ayrıldığını açıkladı.Özdilek, Erciyesspor’un kalan 9 haftada çok şeyi değiştireceğine inandığını söyledi.

    Sezona Bülent Korkmaz ile başlayan Kayseri Erciyesspor’un teknik direktörlük koltuğunda üçüncü değişiklik yaşandı. Uğur Tütüneker’den sonra göreve gelen Mehmet Özdilek de üst üste alınan mağlubiyetler sonrası görevi bıraktı.
Tecrübeli hoca, istifasıyla ilgili Hacı Boydak Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Dün itibarıyla görevinden ayrıdığını açıklayan Özdilek, “Yönetimle görüşerek ayrılma kararı aldık. 2.5 aydır Kayseri’deyim. Bulunduğum sürede burayı sahiplenmiş biri olarak Kayseri’de bize gösterilen sevgiye, saygıya çok teşekkür ediyorum. Futbolda nasıl beraberlikler varsa, ayrılıklar da var. Herkes iyi niyet çerçevesinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bulunduğumuz konum itibarıyla sıkıntılı bir yerdeyiz. Bir şeylerin değişmesi ve futbolcuların kendilerine gelmesi açısından bir karar vermem gerekiyordu. Futbolcuların yeni bir hikaye yazabileceklerini anlattım. Hala birçok insanın karamsar olarak gördüğü bu tablonun değişeceğine inanıyorum. Bu şekilde birçok şeyin değişeceğine inandığım için bu kararı aldığımı başkana anlattım. Futbolcuların 9 haftalık süreçte çok şey değiştireceklerine inanıyorum.” dedi.

    Özdilek’in ayrılmasının ardından Erciyesspor’da yeni teknik direktör arayışları başladı. Kulüp yeni hocayla anlayıncaya kadar takımı altyapı teknik sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş çalıştıracak.