Samsunspor’un yarın oynayacağı Osmanlıspor maçının saatinde değişiklik yapılması için verdiği dilekçeyi kabul etmeyen federasyonun, PTT 1. Lig'in 31. haftasındaki iki maçın başlama saatinde değişiklik yapmasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü sert tepki gösterdi. Süslü, “Yeter artık. Bu takımın üzerinden kirli ellerinizi çekin." dedi

KURAL HERKESE UYGULANMALI
Samsunspor yarın oynanacak olan Osmanlıspor maç saatinin 17.00’den 19.00’a alınması için TFF’YE başvurmuş fakat federasyon bu dilekçeyi kabul etmemişti. Aynı federasyonun ligin 31. haftasında oynanacak iki maçta saat değişikliğine gitmesine bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’den geldi. 31. haftada 3 Mayıs Pazar günü oynanacak Osmanlıspor-Adanaspor maçının başlama saati 14.00'ten 18.30'a, aynı gün yapılacak Denizlispor-Orduspor maçının başlama saati de 14.00’ten 16.00'ya alındığını belirten Süslü, “Tüm kurullar neden sadece Samsunspor’u uygulanıyor? Ne yazık ki federasyon tüm takımlara eşit mesafede yaklaşmıyor ve tüm kararlar Samsunspor aleyhine veriliyor.” dedi.

"BAKAN NEDEN HALA SESSİZ?"
Dünyada ilk defa tarafsız sahada oynanan bir play-off final maçına seyircinin alınmadığına ve yine ilk kez sezon devam ederken bir takımın 3 puanını silindiğine dikkat çeken Başkan Süslü, “Ne yazık ki bu ilkler sadece ve sadece Samsunspor’un başına geliyor. TFF kirli ellerini artık bu takımın üzerinden çekmeli. Bir kural uygulayacaksan bunda adaletli olacaksın. Herkese aynı eşitlikle yaklaşacaksın. Bu adaletsizliğin karşısında ise Samsun Milletvekili olan Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç hala susmakla yetiniyor. Ne yazık ki Bu şehrin en büyük markasına sahip çıkmakta aciz olan bir bakanımız var. Tüm taraftarları maça davet ediyoruz. Maç saat 17.00’de de olsa işimizi gücümüzü bırakıp bu çocuklarımıza sahip çıkalım.” diye konuştu.