Galatasaray'a 4 - 1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mehmet Özdilek, üzgün olduklarını ancak kafalarını öne eğmeyeceklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Mehmet Özdilek, iki devrede siyah beyaz kadar farklı oyun oynadıklarını belirterek, "İlk devre iki üçü bulabilirdik. Zaten üç tane net pozisyonumuz var. Rakibin bir Umut'la girdiği pozisyonları var. Rakibe çok alan bırakmadık pozisyon da vermedik. 1 - 0'la devreye girdik. İkinci yarı baskı yiyeceğimizi biliyorduk oyuncularımızı da uyardık ama çok basit gol yedik. Bu seviyeye çıkmış oyuncular bariz hatalar yapmamalı. Özellikle golden sonra ayaklarımızın üstüne sağlam basamadık. Bu tür müsabakalarda bu kadar kolay pas hatası yapmamanız gerekiyor. İkinci yarı bu anlamda çok basit hatalar yaptık. Karşınızdaki Galatasaray takımı bunu çok iyi değerlendirdi. Galatasaray'dan çok bizim yapamadıklarımız rakibimizi bir adım öne geçirdi." ifadelerini kullandı.

"İkicin yarıdaki basit hatalar maalesef bu skorla evimize gönderiyor." diyen Özdilek, sözlerini şöyle tamamladı: "Üzgünüz ama kafamızı öne eğecek durumumuz yok. Bu gece üzüleceğiz, yarın yine önümüze bakacağız. Çünkü lig devam ediyor. Beklemediğimiz mağlubiyet oldu, maalesef futbol içinde bunlar var. Eksiklerimiz var bunları gidermek için çalışmaya devam edeceğiz."