Fenerbahçe Ülker'in genç oyuncusu Melih Mahmutoğlu, Real Madrid'i yenerek Final Four'da finale kalıp şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Sarı lacivertli oyuncu Ülker Sports Arena'da düzenlenen medya gününde açıklamalarda bulundu. Zorlu bir sezon geçirdiklerini kaydeden Mahmutoğlu, "Hem Türkiye Ligi hem de Euroleague’de zorlu maçlar oynadık. Bunlardan alnımızın akıyla çıkmasını bildik. Büyük bir hedefimiz olan Final Four’a ulaştık. Şimdi de Avrupa şampiyonluğu var. Onu da kazanmak için en iyi şekilde çalışıyoruz. Final Four’dan önce oynayacağımız lig maçlarını da kazanıp normal sezonu lider bitirmek istiyoruz. Fenerbahçe Kulübü her zaman şampiyonlukları hedefler. Olympiakos ve CSKA Moskova deplasman galibiyetlerinden sonra takım daha da alevlendi." diye konuştu.

İlk defa Final Four'da oynayacak olan genç oyuncu, "Benim hedeflerimden biriydi. Fenerbahçe forması altında Final Four’u yaşamak gurur verici bir şey. Büyük bir tecrübe. Madrid’e gitmeden güzel bir heyecan var. Oyuncular olarak kendimizi hazırlıyoruz. İnşallah Madrid’i yenip finali de geçerek şampiyon olacağız. Biz bu sene deplasman galibiyetleri ile buraya geldik. Üzerimizde herhangi bir baskı olmaz. Final Four’da onlar bizden daha tecrübeli ama bizde de tecrübeli oyuncular var. Bunu savaşarak, mücadele ederek kapatacağız." dedi.

Melih Mahmutoğlu, son olarak ise finale kalmaları halinde Yunanistan ekibi Olimpiakos ile karşılaşmayı istediğini söyledi.