Mersin İdmanyurdu Kulübü Asbaşkanı Ayhan Erdem, takımın Süper Lig’de 5 haftadır yenilmediğini ve 11 puan topladığını belirterek, "Oyuncularımız son 5 maçlık periyotta güzel bir performans sergiledi. Şimdi hedefimiz Galatasaray ve hemen ardından oynayacağımız Fenerbahçe maçlarında da puanlar çıkarmak." dedi.

Süper Lig’in 30. hafta mücadelesinde, düşme hattındaki Kayseri Erciyesspor’a konuk olan Mersin İdmanyurdu, 2-0 geriye düştüğü maçta, son dakikada bulduğu golle 2-2’yi yakaladı ve haftayı 1 puanla kapattı.

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Ayhan Erdem, "Kümede kalma umudunu korumak isteyen bir takımla mücadele ettik. Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Nitekim 2-0 da geriye düştük. Ama teknik heyetimiz ve oyuncularımız disiplinli oyun anlayışını sürdürdü ve özellikle 2. yarıda maça ağırlığımızı koyarak goller bulduk ve zorlu bir deplasmandan bir puanla dönmeyi başardık." diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu’nun ligde son 5 haftadır yenilmediğini, 5 maçta 11 puan toplayarak iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyen Ayhan Erdem, "Salı günü evimizde şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı ağırlayacağız. 17 Mayıs’ta da yine şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Şimdi hedefimiz Galatasaray ve hemen ardından oynayacağımız Fenerbahçe maçlarından da puanlar çıkarmak. Bunu başarabilecek güçte olduğumuzu gösterdik. Taraftarlarımızı Salı günü Mersin Stadı’na bekliyoruz." ifadelerini kullandı.