Stat: Mersin Stadyumu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Mersin İdmanyurdu: Mihaylov, Serkan, Mitrovic, Sadiku, Vederson, Mehmet Taş, Khalili (Dk. 82 Güven Varol), Tita (Dk. 46 Efe Halil), Oktay (Dk. 69 Pedriel), Nakoulma, Welliton
Beşiktaş: Tolga, Beck, Ersan Gülüm, Rhodolfo, Tosic, Atiba, Oğuzhan (Dk. 73 Mario Gomez), Gökhan Töre, Quaresma (Dk. 46 Necip), Olcay Şahan, Cenk Tosun (Dk. 82 Kerim Frei)
Goller: Dk. 20 ve 90 Nakoulma (Mersin İdmanyurdu), Dk. 8, 44 ve 68 Cenk Tosun, Dk. 73 Olcay, Dk. 90+2 Kerim Frei (Beşiktaş)
Kırmızı Kart: Dk. 65 Mehmet Taş (Mersin İdmanyurdu)
Sarı Kartlar: Dk. 37 Mehmet Taş, Dk. 72 Vederson (Mersin İdmanyurdu), Dk. 50 Oğuzhan, Dk. 87 Tolga (Beşiktaş)

Süper Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu'na konuk olan Beşiktaş 10 kişi kalan rakibini Cenk Tosun (3), Olcay Şahan ve Kerim Frei'nin golleri ile 5-2 mağlup etti. Ev sahibi ekibin golleri Nakoulma'dan geldi.
51. dakikada Beşiktaş defansının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Oktay'ın sert şutu kaleci Tolga'da kaldı.
52. dakikada Atiba'nın ara pası ile ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Cenk kaleci Mihaylov'u da geçtikten sonra sert vurdu. Top yan ağlarda kaldı.
56. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Atiba altı pas üzerinde topu Oğuzhan'a bıraktı. Oğuzhan'ın sert vuruşunda top defansa çarparak kornere çıktı.
60. dakikada Olcay'ın pası ile ceza alanı içinde topla buluşan Oğuzhan'ın yerden sert şutunu Mihaylov kornere çeldi.
66. dakikada Gökhan Töre'nin pası ile ceza alanı sol çaprazında çizgiye inen Tosic yerden Cenk'in önüne bıraktı. Müsait pozisyonda Cenk'in sert şutu üstten auta gitti.
68. dakikada Beşiktaş'ın 3. golü geldi. Bu dakikada Olcay'ın pası ile topla buluşan Oğuzhan topu Cenk'in önüne bıraktı. Sağ çaprazdan Cenk'in sert şutu kaleci Mihaylov'un da müdahalesine rağmen filelerle buluştu. 1-3.
73. dakikada Sol çizgiden gelişen atakta ceza alanı içine sokulan Olcay Şahan Oğuzhan ile verkaça girerek Mihaylov ile karşı karşıya kaldı. Olcay, yakın mesafeden kaleciyi mağlup etti. 1-4.
75. dakikada Pedriel'in pası ile ceza yayı üzerinde topla buluşan Nakoulma'nın sert şutunda kaleci Tolga topu iki hamlede kontrol etti.
89. dakikada kaleyi cepheden gören pozisyonda kazanılan frikiğin başına geçen Vederson'un vuruşu direkten oyun alanına döndü.
90. dakikada Tosic'in kaptırdığı topla buluşan Welliton hızla Beşiktaş ceza alanına girdi. Tolga ile karşı karşıya pozisyonda Welliton topu arka direkte Nakoulma ile buluşturdu. Müsait pozisyonda Nakoulma'nın vuruşu filelere gitti. 2-4
90+2. dakikada Olcay'ın derinlemesine pası ile topla buluşan Kerim Frei ceza alanına girer girmez sert vurdu. Top filelerle buluştu. 2-5
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş. sezonun ilk haftasında Mersin İdmanyurdu'nun deplasmanda 5-2 mağlup etti.