Mersin İdmanyurdu hafta sonu karşılaşacağı Galatasaray'ı yenerek çıkış yakalamak istiyor.

Geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyı bu yıl ilk 3 haftada sergileyemeyen Kırmızı-lacivertli ekip kötü gidişata Galatasaray karşısında son vermek istiyor. Verilen milli maç arasını iyi değerlendiren ekip, Galatasaray maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile devam ediyor.
Bu sezon ligdeki ilk puanlarını almak istediklerini ifade eden Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, “Ligdeki 3 maçtan 0 puan almamızın stresini üzerimizde elbette ki hissediyoruz. Ancak, geçtiğimiz yıl yakalanan başarıyı bu futbolcularımızla yakaladık. Galatasaray karşısında galip gelerek hem taraftarlarımızı sevindirmek hem de ligdeki ilk puanlarımızı almak istiyoruz.” diye konuştu.
Galatasaray’ın gücünü bildiklerini de ifade eden Basın Sözcüsü Erdem, sözlerini şöyle tamamladı: “Galatasaray gerek kadro kalitesi gerek taraftarı gerekse de camia olarak bu ligin köklü ekiplerinden biri. Onların da lige istedikleri gibi başlayamamış olmaları bu maçın daha zor geçmesine sebep olacak. Ancak biz de iyi bir ekibiz. Galatasaray karşısında karakterli ve öz güvenli bir futbol sergileyerek taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Güçlü rakibimiz karşısında alacağımız puan ya da puanlar bizi gelecek haftalar için daha özgüvenli ve kendinden daha emin bir takım kimliğine sokacaktır.”