Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, bugün oynanan Torku Konyaspor maçından da 2-0 mağlup ayrıldı. Ligde altıncı hafta oynanırken kırmızı lacivertliler sadece 1 puan toplayarak ligin dibine demir attı.

Ligde ilk hafta Beşiktaş'ı ağırlayan Mersin İdmanyurdu, sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. İkinci haftada ise kırmızı lacivertliler, deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0 kaybetti. Ligin 3. haftasında kendi evinde Süper Lig'in yeni ekibi Kayserispor'u konuk eden Mersin, 2-1 mağlup olmayı engelleyemedi. Dördüncü hafta İstanbul'da Galatasaray karşısına çıkan kırmızı lacivertliler, 1-1 berabere kalarak ligdeki ilk puanı almayı başardı.

Süper Lig'de 5. haftada ise hüsrana uğrayan Mersin İdmanyurdu, taraftarı önünde ligin yeni ekiplerinden Osmanlıspor'a 4-0 mağlup oldu. Bu karşılaşma sonrası Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Mesut Bakkal istifa etti ve yerine Bülent Korkmaz geldi.

Bülent Korkmaz ile kötü günlere son vererek çıkışa geçmeyi hedefleyen Mersin İdmanyurdu, Torku Konyaspor deplasmanından da 2-0 mağlup ayrıldı ve ligin 6. haftası itibarı ile 1 puanla 18. sırada yer aldı. Ayrıca Mersin İdmanyurdu 16 golle ligin en fazla gol yiyen takımı oldu.