Mersin İdmanyurdu Genel Sekreteri Adem Serin, 2015-2016 sezonu için loca ve kombine bilet satışlarının başladığını belirtti.

Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun Genel Sekreteri Adem Serin, geçen sezon kombinesi olanlara öncelik hakkı tanınacağını ifade ederek bunların 10 Temmuz 2015 Cuma günü saat 10.30’da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda kombinelerini alabileceklerini kaydetti. Serin, ilk defa alacakların ise kombinelerini 20 Temmuz'da aynı yerden alabileceklerini ifade etti.

Serin, yaptığı açıklamada, kulüplerinin bu sezon hedeflediği UEFA kupaları için gerekli çalışmalara erkenden başladığını belirtti. Kulüplerinin bu sezon gerçekleştireceği, 'Avrupa Yürüyüşü' adını verdikleri çalışmayla ilgili ise şunları söyledi:

"Takımımızın 'Avrupa Yürüyüşü' sırasında Mersin’in lokomotifi konumunda bulunan kurum, kuruluş, firma ve kırmızı lacivert sevdalılarının desteğini esirgemeyerek yanımızda olmalarını istiyoruz. Bundan büyük mutluluk duyacağız. UEFA Kupası hedefine ulaşmak, bu güzel şehrimizi Avrupa’da başarıyla temsil edebilmek, Avrupa’da şehrimizin tanınırlığını arttırabilmek için destek istiyoruz. Biz yönetim olarak çalışıyoruz, amacımız, yeni gelir kalemleri oluşturmak ve aynı zamanda mali disiplini de sağlamak. 2015-2016 sezonu dâhilinde loca ve kombine satışlarımızı bu duygularla başlattık ve destek bekliyoruz." dedi.

10 Temmuz 2015 Cuma günü saat 10.30’da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda geçen sezon kombine almış olan taraftarlara öncelikli alım hakkı tanınacağını vurgulayan Serin, bu taraftarlardan kart yenileme bedeli olan 16 TL.'lik bedelin kulüp tarafından karşılanacağını söyledi.

Bu sezon takıma destek olmak isteyen taraftarlara da seslenen Serin, kombine satışlarının 20 Temmuz'da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’ndan yapılacağını da ifade ederek, "Kombine alacak taraftarlarımızın Mersin İdmanyurdu logolu Passolig kart sahibi olması zorunludur. Aksi takdirde diğer logolu kartlara kombine satışı yapılmayacaktır." dedi.