Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun Antalya'daki ikinci yarı hazırlıkları günün yapılan tek antrenmanıyla devam etti.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda kırmızı lacivertli ekibin oyuncularının neşeli tavırları ve hırslı olmaları dikkat çekti. Antrenman ısınma hareketleriyle başlarken ardından da dayanıklılık koşuları yapıldı.

Sekizerli 3 takım halinde yarı sahada yapılan zevkli ve bir o kadar da iddialı turnuvanın birinciliğini ise Sinan Kaloğlu’nun takımı elde etti. Sinan, Mitroviç, Eren Tozlu , Serol Demirhan, Berkan, Nihat Pedriel ve Serkan Yanık’tan kurulu kadro diğer iki takımı geride bırakarak mini turnuvanın birincisi oldu.

Mersin İdmanyurdu'nda ikinci yarı hazırlıklarına yarın yapılacak antrenmanla devam edilecek. Kırmızı lacivertli ekip 16 hafta oynanan ilk yarıyı 22 puan ve averajla 9. sırada tamamlamıştı. Mersin İdmanyurdu 18 hafta oynanacak olan ikinci yarıya İstanbul deplasmanında 24 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'da İstanbul Başakşehir ile oynayacağı maçla başlayacak.