Bursaspor’la 3 yıllık anlaşmaya varan Fenerbahçe’nin eski kalecisi Mert Günok, Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle yeşil beyazlı kulübe resmi imzayı attı.

İmza töreninde konuşan başarılı kaleci, Bursaspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Milli kaleci, “Transferin ilk gününden itibaren Bursaspor benimle yakından ilgilendi. Ben de bu sene Bursaspor'un büyük hedefleri doğrultusunda elimden gelenin daha iyisini yapacağım. Bursaspor'a ikinci şampiyonluğunu yaşatmak istiyorum. Umarım bu sözleşme iki taraf için de hayırlı olur.” dedi.

HARUN İLE RAKABETİMİZ BURSASPOR’A YARAYACAK

Mert Günok, kaleci Harun ile yaşayacakları rekabet için ise “Harun transferim gerçekleştikten sonra aradı ve tebrik etti. Çok karakterli bir futbolcu. Harun ile ikimizin arasındaki rekabet Bursaspor'a yarayacak. Umarım bu rekabetin sonu şampiyonluk olur. Harun milli takımdan arkadaşım. Transfer için kendisi beni aradı çok sevdiğim bir isim. Anlaştığımda beni ilk arayıp kutlayan isimdi. Karakterini belli etti. İkimiz aramızda rekabet Bursaspor’a fayda sağlayacak. Umarım bu rekabetin sonu şampiyonluk olur.” ifadelerini kullandı.

NECMETTİN KOCAMAN: İNŞALLAH 7.KUPAYI BURSASPOR’DA KAZANACAK

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ise şunları ifade etti: “Bursaspor hedefleri sürekli büyüyen bir kulüp. Başkanımız Recep Bölükbaşı liderliğinde bu şehre, camiaya yakışır bir takım oluşturmak için yoğun çaba gösteriyoruz. Mert ile kadromuz daha da güçlendi. Mert, kariyerinde 6 kupa kazanmış. İnşallah 7. kupayı Bursaspor'da kazanacak. Harun ile birlikte takımımızın başarısına katkı sağlayacaklardır. Bizler buna inanıyoruz.”