Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, hücum gücü yüksek bir takıma karşı mücadele ettiklerini alınan beraberlikten memnun olduklarını söyledi.

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan Gençlerbirlği'nde Mesut Bakkal, açıklamalarda bulundu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakkal, hücum gücü yüksek, Türkiye'nin hemen hemen en iyi takımlarından birine karşı oynadıklarını söyledi. Trabzonspor'a çok fazla pozisyon vermediklerini ifade eden Bakkal, şöyle konuştu:

''Biraz daha ön bölgede daha üretken olabilirdik. Oyunun ilk ve ikinci devresinde oyun olarak öne çıktık. Doğa atıldıktan 10 kişi sonra iyi mücadele ettik ve golü bulduk. Çok güzel bir gol bulduk. Son dakika yediğimiz gol bizi biraz üzdü. Özellikle hem kupa maçı ve hem de Karabük mağlubiyetlerinden sonra Trabzon maçı bizim için önemliydi. İyi gidiyoruz, 36 puan ligde gayet iyi puan. İki takımda bugün tempo düşük gibi gözüktü ama son 15 dakika iyi oyun oldu. Bizim için 10 kişi 1 puan gayet iyi. Trabzonspor'a başarıları diliyorum."

Son haftalarda çok sayıda gördükleri kırmızı kartlara ve maçın 66. dakikasında Doğa'nın gördüğü kırmızı karta değinen Bakkal, "Hem Trabzonsporlu futbolcular hem de Erkan Zengin benim ayağımda bir şey yok, Doğa benim ayağıma girmedi diyor. Hakem de bu seferlik böyle yaptım diyor. Kaç haftadır oyuncumuz atılıyor. Hiç yoktan 10 kişi tamamlamak zorunda kalıyoruz. Kupa maçını böyle kaybettik, Karabük'te El Kabir atıldı. Rakip oyuncu 'temas yok' demesine rağmen hakem oyuncuyu atıyor. Biraz daha dikkatli olmaları lazım.'' şeklinde konuştu.

Maç sonrası açıklama yapan Gençlerbirliği futbolcusu Sedat ise maçın hakkının beraberlik olduğunu vurgulayarak, ''Son zamanlarda oynadığımız en kötü maçtı. Maça bir türlü ısınamadık. Çok monoton geçti. 10 kişi kalınca zorlandık. Geri çekilmek zorunda kaldık. İki takımın kötü olduğu maçta 3 puan alıp mutlu şekilde ayrılacaktık. Ama maçın hakkı beraberlikti.'' dedi.