Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe karşısında hafta bıyunca çalışmalarının meyvesini aldıklarını söyledi.

Kendi sahasında ağırladığı güçlü rakibi 2-1 mağlup eden Gençlerbirliği’nde maç sonu düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

Sahada ne yaptığını bilen bir Gençlerbirliği takımı olduğunu ifade eden Bakkal, "Hem takım savunması hem de hücum da kanatları kullana bütünleşen Gençlerbirliği vardı. 2-1 yendik ama kaçırdığımız pozisyonlar var. Benim için üretmek önemliydi. Geçtiğimiz hafta deplasman 4 gol içeride 2 gol kaçırdığımız pozisyonlar var. Hleb’in devreye girmesi Landel ve El Kabir’in hareketliliği birçok oyuncumuz ve takım savunmasıyla inanılmaz oynuyorlar. Takım bütün halinde oynamaya başlayınca fark ortaya çıkıyor. Hafta boyunca çalışmamızın meyvesini aldık. İşin içine coşku ve takım birlikteliği farklı bir Gençlerbirliği ortaya çıkardı. İlk 15 dakika kontrol Fenerbahçe’de göründü. Ama daha sonra atağa çıkan ve sonuçlandıran bir takım vardı. İyi bir maç izlettirdik. Takımın başında bulunduğum süreçte 10 puan aldık. Buda önemli bir rahatlama. Yerini beğenmeyen bir kadro var. Çok çabuk bütünleştik. İsteklerimize cevap aldık. Daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Belki yenilebiliriz. Ama mücadeleci olacağız. Ligde rahatlamamız kupaya daha net bakmamızı sağlayacağız. Hepsinin emeğine sağlık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.'' dedi.