Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bursaspor'a karşı zorlu ve stresli bir maç oynadıklarını, hedeflerinin yola devam etmek olduğunu ancak başaramadıklarını söyledi.

Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Bursaspor’un Gençlerbirliği’ni 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

Bakkal, özellikle 10 kişi kalana kadar iyi bir mücadele sergilediklerini aktardı. İyi oynadıkları bir maç olduğunu ifade eden Mesut Bakkal, "Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Maçı seyretmeden hakem hakkında yorum yapmayacağım. Takdir haklarını kullandı diye düşünüyorum. Bunun arkasına sığınmayacağım tabi. 2-0 sonrası 10 kişi kaldık ve golü yedikten sonra demoralize olduk. Mücadele ve oyun anlayışı açısından ilk 45 dakika iyiyiz. Bursaspor gibi kaliteli bir takıma karşı 10 kişi kalınca zorlanıyorsunuz. 3 golü değerlendirmiyorum. Stresli bir maç oynadık. Kolay bir maç oynamadık. Hedefimiz kupada devam etmekti ki öyle de başladık. Taraftarlara teşekkür ediyorum. İnanılma bir destek vardı. Maçı seyretmeden yorum yapmayacağım, 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik." dedi.

Maç sırasında yedek kulübesi arkasında bulunan taraftarlarla yaşadığı gerginliğe değinen Bakkal, "Herkese mal etmek istemiyorum. O kadar büyütecek bir olay yok. Devamlı konuşma, devamlı taktik, devamlı sataşma. Bir kişiye de mal etmek istemiyorum. Böyle bir tatsızlık yaşandı. Ne benim tavrım ne de taraftarın tavrı buna müsait değil ama artık dayanamıyoruz. Kulübeyle oynama, teknik direktörle oynama. Ben artık bir garez olduğunu düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı.