Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, karşılaşmanın ilk 20 dakikası kötü oynasalarda daha sonra sahada kazanmayı isteyen ve keyif veren bir takım olduğunu söyledi.

Süleyman Seba Sezonu 26. hafta maçında Gençlerbirliği sahasında Kasımpaşa'yı 5-2 gibi farklı bir şekilde mağlup etti. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maç içerisinde yaptıkları taktik değişikliğe değinen Bakkal, ''Tek ön libero ile oynarken çift ön liberoya döndük. Bu değişiklik sayesinde maçın ilk 20 dakikasının ardından kontrolü ele aldık. Savunmada Ferhat, Tosic, Uğur ve Hakan dörtlüsü ilk kez yan yana oynadı. Takımdaki eksikliği hiç dile getirmeden oynayan varsa sahadaki oyuncu oyuncudur. El Kabir biraz daha devreye girmeye başlayınca fark ortaya çıktı. 20 dakikadan sonra üreten, isteyen, attıkça keyif veren bir takım vardı." dedi.

İstanbul Başakşehir maçından sonrası yapılan yorumlara anlam veremediğini sözlerine ekleyen tecrübeli teknik adam, "Mesut Hoca 4-5 maç üst üste alır ondan sonra yatar dediler. Demek ki yatmıyormuş. Bunu öncelikle silelim. Ben inanılmaz derecede bundan sıkıldım. Başka takımlarla anlaşmaya gidiyorum, ya sen 5 maçı alıyorsun niye sonra almıyorsun diyorlar. Süper Lig'de 5 maç sezon boyunca alamayan takımlar var. Ben bu eleştiriden biraz rahatsız oldum. Ligde 35 puan yapıyoruz. İnşallah çarşamba günü kupa maçında tribünler böyle boş olmaz. Bu takım üretkenliğe başladı. İnsanlar gelsinler biraz keyif alsınlar.'' ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun kaleci Ramazan'ın performansını sorması üzerine Bakkal, Ramazan'ın skor 2-1'ken çok kritik bir kurtarış yaptığını hatırlatarak, "Biz her zaman 5 tane atalım da o da 2 yesin, önemli değil." şeklinde cevap verdi.