Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Gençlerbirliği karşılaşmasından galibiyetle ayrılmalarına rağmen maçın hakemini eleştirdi.

Hoşcan, Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Rakiplerini yenmelerine rağmen nizami bir penaltı ve nizami bir gollerinin verilmediğini ifade eden Hoşcan, ''Bugün yendik, çekişmeli bir maç olacağı ortadaydı. Ama yenmemize rağmen bir şeyi vurgulamak istiyorum, nizami bir penaltının ve nizami bir golün verilmemesini eleştiriyorum. İki takımda çok iyi mücadele etti. Maçın 67. dakikasında kolu kırılan Bogdan Stancu'nun sakatlığından dolayı üzüntü duyuyorum. İki Anadolu takımı, iki renkdaş bugün beraber oynadık. Bunun karşılığında zor da olsa uzun zamandır alamadığımız 3 puanı aldık. Her şeye rağmen, bu hatalara rağmen bu galibiyet bizim için önemliydi. Bütün camiamıza hayırlı olsun.'' dedi.

Çok büyük hakem hataları yapıldığını sözlerine ekleyen Hoşcan, şunları söyledi, "Geçen haftaki Galatasaray maçında iki tane verilmeyen hatta üçüncü pozisyonun da olabileceği bir pozisyon vardı. Bugün de var. Net bir penaltımız verilmediği gibi nizami bir golümüzün dördüncü hakemin elle oynama gerekçesiyle kesmesine anlam veremiyoruz. Artık takımlar belli noktada mücadele ediyorlar. Puan sıralamasına baktığımız zaman bu emeklerin karşılığında hakem kardeşlerimizin daha dikkatli olması lazım. Bunun altını çizmek istiyoru. Kazanmamıza rağmen bunu vurguluyorum."