Beşiktaş Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, Olimpiyat Stadı'nda bundan önceki maçları kazanamadıkları için Bursaspor maçı öncesinde az da olsa endişe yaşadıklarını ancak hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Siyah beyazlı takımın Olimpiyat Stadı’nda Bursaspor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vardar, "Çok iyi bir maç oldu. Hem puan anlamında hem liderliğimizi devam ettirmek istiyorduk. Bursa da bu ligin iyi takımlarından birisi. Olimpiyat Stadı’nda Türkiye Ligi’nde oynadığımız 4 maçtan galip gelememiştik. Az da olsa bunun endişesi vardı. Ancak Beşiktaş baştan sona üstün oynadı ve istediği galibiyeti hak etti. Oyuncularımız çok iyi maç çıkardılar. Lig lideriyiz ve şampiyonluk yolunda bu şekilde devam edeceğiz." dedi.

Öte yandan karşılaşma sonrasında yaşanan gerginlik konusunda da Mete Vardar, "Bu tip maçların sonunda gerginlikler olabilir. Bursasporlu oyuncuların gerginliğinin başka sebebi olabilir mi bilmiyorum. Golün son dakikada gelmesi gerginlik oluşturmuş olabilir. Şu anda 47 puandayız ve lideriz. Perşembe günü Avrupa Kupası’nda önemli bir maçımız var. Ona konsantre olacağız. Böylesine maçlarda bizim taraftarlarımız tarafından desteklenmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Beşiktaş’ın kazandığı penaltı için Bursaspor tarafından gösterilen tepkiler konusunda da Mete Vardar, "Bence o pozisyondan çok Fernandao’nun pozisyonuna isyan etmeleri gerekiyor. Bursasporlu oyuncu kişisel olarak yapmaması gereken hatayı yapıyor. Bütün futbolcular ekmek yiyor. İsyan edilecekse o pozisyona isyan edilmeli." yorumunda bulundu.

Vardar, ilk iç saha maçlarını da Osmanlı Stadı’nda oynamak için Futbol Federasyonu’na başvuru yaptıklarını sözlerine ekledi.