Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası hakem Fırat Aydınus ve Fenerbahçeli milli futbolcu Emre Belezoğlu’nu kast ederek, “Bizi Avrupa’da temsil eden insanlar bunlar. Bugün hep birlikte bu maçı yönettiler. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 23. Haftasında Fenerbahçe’ye 1 – 0 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Vardar hakem Fırat Aydınus ve Emre Belezoğlu’na tepki gösterdi.

Teknik direktör Bilic ve Emre Belezoğlu’nun maç içerisinde tartışmalarının sorulmasına cevaplayan Vardar, “Bence kişisel bir şey değil. Oyuncular milli oyuncular. Herkesin kendine göre bir yöntemi var. Fenerbahçe bu anlamda çok tecrübeli bir takım. Biz Beşiktaş olarak bu yöntemi hiçbir zaman kullanmayacağız. Maçı berabere bitirmek istesek maç berabere biterdi. Bugün Fırat hoca ne yazık ki Türkiye’nin göz bebeği iken ülkemizi yurtdışında temsil etmesine rağmen bugünde sahada gösterdiği yönetimle Türkiye’nin gururu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Müthiş bir yönetim gösterdi. Bu insanlar Türkiye için çok önemli insanlar. Dediğim gibi bizi yurtdışında temsil eden insanlar. Güzide rakibimizin oyuncularıyla birlikte maçı hep birlikte yönettiler. Hayırlı olsun. Ama bugün eşit şartlarda oyun oynanmadı diye düşünüyorum." dedi.

Mete Vardar oyun için de, “Çok üzgünüz. Bence 2. yarı güzel futbol oynadık. 5 net gol pozisyonumuz oldu. Takımımız 54 puanla lig liderinin hemen arkasında bulunuyor. Maça baktığımızda oyunun hakimi bizdik. Fakat bugün rakibimizi yenip onları yarış dışı bırakabilirdik. Şimdi 15 gün bir ara var. Toparlanacağız. Lig bizim için tekrar başlayacak. Önümüzde 27 puan var hepsini alabilecek güçteyiz. Ama son dakikaya kadar galibiyeti kovaladık. Olmadı keşke olsaydı. Lig sonunda da şampiyon biz olacağız çünkü hak eden biziz." diye konuştu.