Beşiktaş Futbol A Takımı’ndan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, sağ bek mevkiisine alınacak oyuncunun durumunun bir kaç gün içerisinde belli olacağını ve istedikleri taktirde hemen yarın bir oyuncu getirebileceklerini fakat kulübün de bir transfer politikasının olduğunu söyledi.

Vardar, Antalya kampında Cihan Haber Ajansı'na takım ile ilgili bilgilerin yanı sıra transfer politikalarıyla ilgili de önemli açıklamalar yaptı. İkinci yarı hazırlıklarının çok iyi gittiğini belirten Mete Vardar, "İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz." diyerek, şöyle konuştu:

"Transfere bakarsanız da özellikli bir politika izliyoruz. Bu nedir? Bu kulüp bütçesine uygun katkı sağlayacak doğru transferler yapmak. Bu anlamda çok önemli gelişmeler oldu. Bugün itibari ile bir stoper transferimiz var o da Milosevic. Bir de sağ bek oyuncusu gündemimizde, bununla ilgili bir çok isim var. Açıkcası yarın herhangi bir isim getirebiliriz ama başta başkanımız ve diğer yönetici arkadaşlarımız scout ekibinin raporlarıyla birlikte en doğru tercihi yapmaya çalışıyorlar. Teknik direktörümüz Slaven Bilic’in de zaten sene başından beri telaffuz ettiği sağ bek ama şunu da belirteyim düşüncelerimizde değişiklikler de oluyor. Mesela o mevkiide Serdar’ın performansından memnunuz. Sağ taraf yani sağ bekte de rekabeti oluşturacak bir oyuncu alacağız diye gözüküyor. Bu birkaç gün içerisinde netleşecek."

Transfer yapılmazsa şampiyon olunur mu? sorusunu da cevaplayan Vardar, "Neden olunmasın. İlk yarıya bakılırsa hem Avrupa hem de ligde Beşiktaş’ın en önemli takım olduğunu herkes söylüyor. Bu anlamda tabii ki şampiyon olunabilir. Ama uzun bir maraton ve Avrupa’da maçlarımız var. Futbolcu sayımız da açıkçası az gibi o yüzden de bir transfer yapılacak o zaman daha iyi olacak." şeklinde konuştu.