Beşiktaş'ın efsane futbolcularından 'Sarı Fırtına' lakaplı Metin Tekin'in babası Tarık Tekin, son yolculuğuna uğurlandı.
Cenazeye, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas katıldı. Beşiktaş'ın eski futbolcularından 'Sarı Fırtına' lakaplı Metin Tekin'in babası 84 yaşındaki Tarık Tekin, tedavi gördüğü İstanbul'daki bir hastanede yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı yaşamını yitirmişti. Cenaze İstanbul'dan Kocaeli'nin İzmit ilçesine getirildi.
Fevziye Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesinde Metin Tekin taziyeleri kabul etti. Taziyede uzun kuyruk oluştu. Cenazeye çok sayıda çelenk de gönderildi. Fevziye Cami imamının kıldırdığı cenaze namazına, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Abdullah Avcı, Rıza Çalımbay, Tolunay Kafkas ve oyuncu Ragıp Savaş da katıldı. Namazdan sonra cenaze bir süre omuzlarda taşındı sonra cenaze aracına konuldu. Metin Tekin de babasının tabutunu bırakmadı. Cenaze, Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi. Metin Tekin, yaptığı kısa açıklamada, cenazeye gelenlere teşekkür ederek, "Ne denilebilir ki hayat böyle bir şey." dedi.