Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı oynadıkları gibi Fenerbahçe maçında da mücadele edeceklerini ve en azından bir puanla sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe ile 25 Nisan Cumartesi günü oynayacakları maçın hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde devam eden Eskişehirspor'da Alman teknik adam antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Teknik direktör Michael Skibbe Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuştu.

Tesislerde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Michael Skibbe, "Şuan Süper Lig'in lideriyle oynayacağız. Fenerbahçe, şua Süper Lig'in lideri ve diğer İstanbul takımları gibi şampiyonluğun favori olan ekiplerinden biri. Aynı diğer büyük takımlarla oynadığımız gibi Fenerbahçe'ye karşıda iyi bir şekilde oynamamızı diliyorum. Beşiktaş’a Galatasaray’a karşı oynadığımız gibi Fenerbahçe'ye karşıda mücadelemizi ortaya koyacağız. Tabii ki bu takımlarla oynadığımız gibi mücadeleyi ortaya koyarsak inanıyorum ki en az bir puan alırız. Kendi evimizde oynadığımız bütün maçlarda hedefimiz galibiyettir." dedi.

Sakat oyunlarının olmadığını belirten Skibbe, sarı kart cezası bulunan Ömer Şişmanoğlu'nu yokluğunu hissedeceklerini belirterek, "Şuan eksik oyuncumuz yok, maçtan kısa bir süre evvel Onur’un arka adalesinde ufak bir sakatlık oldu. Tek sorun olarak şuan o gözüküyor. Sarı kart cezalısı olan forvetlerimizden Ömer Şişmanoğlu'nun ise eksikliğini hissedeceğiz." diye konuştu.

Fenerbahçe maçını değerlendiren oyunlardan Kaan ve Hürriyet ise haftalardır kötü bir gidişatlarının olduğunu belirterek, "Kayseri Erciyesspor maçı bizim için çok önemliydi çok çalıştık ve maçta galip geldik. Bu hafta çok önemli Fenerbahçe maçı var. Bu maça da çok iyi hazırlanıyoruz. Bu maçta 2-0 galip gelebiliriz. Fenerbahçe’yi sahamızda yüzde yüz yenmemiz lazım. Çok iyi hazırlanıyoruz, bunun karşılığını alacağız." dediler.