Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, güçlü bir rakip karşısında 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, açıklamalarda bulundu.

Güçlü bir rakip karşısında 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirten Alman teknik adam, "İkinci yarıda gösterdiğimiz performanstan memnunum. İleriye yönelik ataklar geliştirmeye çalıştık ama son 2-3 dakika rakibimiz kalemize ataklarla gelmeye başladı. İki ya da 3 tanede yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadılar. Ama mutlu olduğum şu; son haftalarda alttan iyice uzaklaşmamız ve orta sıralara doğru yükselmemiz. Önümüzdeki hafta Kasımpaşa karşısında galibiyet almak istiyoruz." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizim gibi takımlar yani orta sırada bulunan takımlar iyi takımlara karşı iyi futbol oynuyorlar. Bugünkü karşılaşmada da rakip gibi bizde defansımızı sağlam tutup, rakibimizi üzerimize çekip kontra ataklarla çıkmak istedik. Hem Ertuğrul Sağlam hem de benim dönemimde rakip takım defansa çekilip bizim atak yapmamızı beklediğinde zor anlar yaşadık. Bunun için gelecek sezona adına çalışmalara da başladık. İleri uçta Mori ve Ömer’i kaybedeceğiz. Ama ilerde iyi top tutan oyuncular almak istiyoruz."