Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, Fenerbahçe karşısında ilk maçta hakem hatalarıyla karşılaştıklarını belirterek, "Maçın sonucunu oynadıkları oyunla futbolcular belirlesin." dedi.

UEFA Avrupa Ligi Play - Off turu rövanşında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Yunanistan temsilcisi Atromitos'ta teknik direktör Michalis Grigoriou ile futbolcu Luiz Eduardo Santana Brito, maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Michalis, "Sonuç ne olursa olsun buraya turu geçmek için geldik. Eşit şartlarda mücadele edeceğimizi umuyorum. Sonucu oynadıkları futbolla oyuncular belirlesin. Çok zor bir deplasmanda çok zor bir rakibe karşı oynayacağımızın bilincindeyiz; ama takımıma güvenim tam. Çok ilginç bir oyun sihirli bir oyun. Hakemin 90 dakika sonunda düdüğü çalmadıkça sonucu kimse kestiremiyor." ifadelerini kullandı.

İlk maçta hakem hatalarının yaşandığı ve yarınki karşılaşmada bundan endişe duyup duymadığı yönünde bir soru üzerine Grigoriou, "İlk maçtaki hakem için de iyi niyetli ve iyi bir hakem olduğunu biliyorduk. Maç kasetini izlediğimizde hakem hatalarından oluşan bir demet düştü önümüze. İnşallah yarın bir hakem hataları demeti olmaz. Hiçbir maçta hakemlerle ilgili önyargılı davranmam, umarım yarınki maçtan sonra da böyle bir hava içinde olmam." cevabını verdi.

Atromitoslu futbolcu Eduardo Brito ise ilk maçın istedikleri gibi bitmediğini kaydederek, şöyle konuştu: "Umarım buradaki maç istediğimiz gibi olur. Biraz daha dikkatli olsaydık sonuç daha iyi olabilirdi. Atina'daki maç geride kaldı. Yarın yeni bir santra olacak. Yarın istediklerimizi, sahaya yansıtacağımız oyunla gerçekleştireceğimizi umuyorum. Yarın çok zor bir maç olacak. Ama varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah güzel bir maç seyrettireceğiz."