Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme, yarın akşam kendilerinin rahat, Beşiktaş'ın ise baskı altında olacağını iddia etti.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Club Brugge'de teknik direktör Michel Preud'homme ve orta saha oyuncusu Timmy Simons, mücadelenin oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preudhomme, ofansif olarak sürekli bir takım şeyler denediklerini belirterek, "Sahada o an ne yapacağınız rakibinizle ilgili, oyunun gidişatına göre farklı stratejiler deniyorsunuz. Benim de teknik direktör olarak vereceğim reaksiyon anlık oluyor. Değişik taktikler deniyoruz." şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin "Sezon başında UEFA Kupası'nda hedefiniz neydi. Beşiktaş'ı geçerlerse hedef final mı?" sorusuna ise Belçikalı çalıştırıcı, "Kulüp için öncelikli hedef gruplardan çıkmaktı. Geçen yıl bunu kaçırmıştık. Gruplarda iyi oynadık ve grubu lider bitirdik. Sonrasında bir tur geçtik. Geldiğimiz nokta da maçlara tur tur bakıyoruz. Oynadıkça ilerledikçe önümüze bakacağız. Ne kadar ileri olursa oraya kadar gitmeyi düşünüyoruz." cevabını verdi.

Başka bir gazetecinin "Geçen hafta Beşiktaş'ı seyrettiniz. Beşiktaş'ın önünde avantajlarınız, dezavantajlarınız nedir?" sorusunu ise tecrübeli teknik adam, "Bizim ilk maçtan çok daha az bir avantajımız var. Beşiktaş'ın avantajı ise daha fazla ihtiraslı ve maçı istemesi. Zaten Liverpool'u elediler. Bu da onları heveslendiriyor. Ama baskıda Beşiktaş'ın üzerinde olacak. Bizde baskı yok kendimizi başarılı olarak görüyoruz. Biz üzerimizde baskı hissetmeyeceğiz." diye cevapladı.

Michel Preudhomme, takımın önemli oyuncularından Gedoz'un oynayıp oynayamayacağının yarın belli olacağını açıkladı.

Club Bruggelu futbolcu Timmy Simons ise "Biz takım olarak ofansif oynuyoruz. İstatistikler de bunu doğrulayan biçimde. Yarın ne olacağını maçın gidişatına bağlı. Yeterli gol atıyoruz. Ama yarın maç içerisinde ne olacağı belirlenecek. Sadece defansif anlamda oynamak tehlikeli olacaktır." şeklinde konuştu.