GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig'de Antalyaspor'u 1-0 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, "Bu galibiyeti seriye çevirirsek yukarılara çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son 4 karşılaşmada iyi oynamalarına rağmen kötü sonuçlar alarak puan kayıpları yaşadıklarını belirtti.

Mağlubiyetlerin ardından bu maçta alınan galibiyetin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Kutlu, "Oyuncularım kötü zeminde futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptı. Kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah bu galibiyeti seriye çevirirsek yukarılara çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

- Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı ise takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu söyledi. 

İyi oynadıklarını ancak girdikleri pozisyonları değerlendiremedikleri için maçı kaybettiklerini dile getiren Mandıralı, "Az pozisyonumuz vardı, gol atamadık. Sonuçta rakibimiz kazandı. Rakibin çok pozisyonu yoktu. Pozisyon denilmeyecek bir ortamda gol attılar" ifadesini kullandı.

Mandıralı, Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e çıkacağını savunarak, "Bu potansiyel bu takımda var. Son maçlarda gol yollarında eksikliğimiz olduğunu gördük. Bunu giderirsek bir üst lige çıkacağına inanıyorum. Kazansaydık bu yolda avantajlı duruma geçebilirdik" değerlendirmesinde bulundu.