Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, ev sahipliği yapacakları A Milli Futbol Takımı'nın Letonya ve Hollanda'yı yenerek, Avrupa biletini Konya’da almasını istediklerini söyledi.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, 3 ve 6 Eylül tarihlerinde 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemelerinde A Milli Futbol Takımı’nın Letonya ve Hollanda maçları öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Konya şehri olarak milli takımı Konya şehrinde ağırlayacaklarını söyleyen Baydar, şöyle konuştu:

"Konya şehrinin A Milli Futbol Takımı'na en güzel şekilde ev sahipliği yapacağına eminim. Tüm şehir olarak milli heyecana odaklanmış durumdayız. Maçları izleyecek Konyalı futbol severlerin ve Konya dışından gelecek misafirlerimizin kırmızı beyaz forma ve atkılarla stadyumu tam bir şölen alanına çevirmelerini diliyoruz. İnşallah milli takımımız alacağı galibiyetlerle Konya’dan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma biletini alır ve tüm ülkemize bir sevinç ve gurur yaşatır."

TORKU KONYASPOR YÖNETİMİ’NDE DEĞİŞİKLİK

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu'nun haftalık olağan toplantısı sonrası yönetimde değişiklikler yapıldığını söyleyen Baydar, futbol şubesinin üzerindeki ağır yükün yeni kurulan transfer komitesine verildiğini söyledi.

Yeni kurulan transfer komitesi Fatih Yılmaz, Ömer Korkmaz, Abdullah Şanlı ve Mehmet Aktaş isimlerinden oluşuyor. Bundan önce Mehmet Aktaş’ın yürüttüğü mali işler görevinin de Avukat Cafer Başoda’ya verildiği öğrenildi. Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar yeni kurulan ekipteki isimlere başarılar dileyerek, futbol şube sorumluluğu görevini bırakan Selçuk Aksoy’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Torku Konyaspor Basın sözcüsü, toplantının sonunda Süper Lig’de geçen 3 haftayı değerlendirdi. Baydar, "Üç maçta aldığımız sonuçlar hem yönetim kurulunu hem de Konyaspor camiasını tatmin etmedi. Bu noktada teknik ekibimiz de gerekli tedbirleri alacaktır. Teknik ekibimizin milli maç arasında yeni bir çalışma sistemi uygulayarak önümüzdeki maçlarda, kayıpları telafi edeceğini düşünüyoruz." dedi.