Olimpiyat Elemeleri Yarı Final maçında yarın Fransa ile karşılaşacak A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarına başladı. Kanada maçında sakatlanan Cedi Osman’ın durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı.
Senegal karşısında az süre alan oyuncuların katıldığı antrenmanda şut idmanı gerçekleştirildi. Kenan Sipahi, Ender Arslan, Birkan Batuk, Oğuz Savaş, Samet Geyik ve Furkan Korkmaz’ın katıldığı şut çalışması sırasında A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, yarınki Fransa karşılaşmasında özellikle şut seçimlerinin iyi yapılmasını istedi. Yarın TSİ 16.00’da Fransa ile mücadele edecek ay-yıldızlılar, günü maç saatinde yapılacak çalışma ile tamamlayacak.
"Cedi’nin durumu maç saatinde belli olacak"
Kanada maçında ayak bileğinden sakatlanan Cedi Osman’ın tedavisi hakkında A Milli Basketbol Takım doktoru Prof.Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Beyzadeoğlu, Cedi Osman’ın kesin durumunun maç öncesi yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağını ve oynayıp oynamayacağına ondan sonra karar verileceğini söyledi.