Antalya'da ilk kez düzenlenecek olan Mithat Bayrak & İsmet Atlı Güreş Turnuvası'nda ülkemizi temsil edecek olan Minderin Sultanları Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

2015 yılında gerçekleştirilen uluslararası turnuvalarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Genç ve Büyük Kadınlar Güreş Milli Takım sporcuları 3 Mayıs'ta başlayan ve 20 Mayıs'ta sona erecek Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalarına devam ediyor.

Minderin genç sultanları, 22–24 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da ilk kez düzenlenecek Mithat Bayrak & İsmet Atlı Güreş Turnuvası'nda ülkemizi temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Minderin büyük sultanları Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 13 - 20 Haziran 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Birinci Avrupa Oyunları'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kamp hakkında bilgi veren minderin büyük ve genç sultanları teknik direktörü Ertuğrul Aydoğdu 3 antrenör 1 masöz ve 35 sporcu ile Avrupa oyunları ve Birinci Mithat Bayrak & İsmet Atlı Turnuvası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan da yaptığı açıklamada, Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde kamp yapan ve Antalya'daki turnuvaya hazırlanan sporcuları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Turhan, sporculara hem Antalya'daki turnuvada hem de Azerbaycan'da yapılacak Birinci Avrupa Oyunları'nda başarılar diledi.