Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach’ın Başkanı Rolf Königs, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nü ziyaret etti.

Almanya’nın en köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach’ın Başkanlığının yanısıra, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı da yürütmekte olan ve Türkiye dostu olarak tanınan Rolf Königs, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Başkan Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi. Görüşmede, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkan Vekili Dr. Çağatay Kalkancı, Asbaşkanlar Mesut Altan ve Mustafa Saral da hazır bulundular.

İki kulüp arasında gerçekleştirilebilecek ortak projelerin masaya yatırıldığı görüşmede, özellikle altyapılar anlamında işbirliği yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. Buna göre, her iki kulübün yetkilileri karşılıklı ziyaretlerde bulunarak, tesisleri ve sistemi yerinde inceleme fırsatı bulacaklar. Beraberindeki heyetle birlikte stadyum ve tesisleri de gezen Königs, teknik direktör Abdullah Avcı ile de kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Takımı ligdeki başarısından dolayı tebrik eden Königs’e, Başkan Göksel Gümüşdağ tarafından üzerinde ismi yazılı olan 34 numaralı İstanbul Başakşehir forması ve ziyaretin anısına bir plaket takdim edildi. Rolf Königs ise Göksel Gümüşdağ’a üzerinde ismi yazılı ve oyuncularının imzaladığı 10 numaralı Borussia Mönchengladbach forması hediye etti.