Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Federasyon Kupası başlıyor. C Grubu'nda yer alan Mondi Melikşah Üniversitesi Federasyon Kupası hazırlıklarını tamamladı.

Recep Mamur Spor Salonu’nda başantrenör Alaeddin Yakan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman iki saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, set çalışmalarıyla sona erdi. Turuncu-beyazlılar 13-18 Eylül tarihlerinde Denizli’de düzenlenecek olan Federasyon Kupası eleme grubunda Pertevniyal, Final Gençlik, Afyon Belediye, Socar Spor ve Acıbadem Üniversitesi takımlarıyla karşılaşacak.

Mondi Melikşah Üniversitesi başantrenörü Alaeddin Yakan, Federasyon Kupası’nda eleme grubunu geçmek istediklerini söyledi.

Kaliteli ve güçlü takımların kupada mücadele edeceğini dile getiren Yakan, "Federasyon Kupası yeni sezon öncesi önemli bir organizasyon. Her takım eleme grubundan çıkmak için mücadele edecek. Güzel ve heyecanlı maçlar bizi bekliyor. Kupada her takımın şansı var. Böyle kaliteli takımların yer aldığı önemli organizasyonlarda sonucu her zaman küçük farklar belirler. Kim daha az hata yaparsa kim takım oyununu daha iyi oynarsa mutlu sona ulaşır. Bizde bu eleme grubundan çıkmak için maç içinde elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.