Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, rakipten 3 kat daha fazla gol pozisyonlarına girdiklerini belirterek, “Çok fazla çalıştık kazanmak için ama alabileceğimiz en kötü sonucu aldık” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Morais, gollü bir maç olacağını beklediklerini belirterek, golcülerin de sahada olduğunu kaydetti. Rakipten daha fazla gol atabilecek pozisyonlara girmelere rağmen berabere kaldıklarını ifade eden Morais, “Çok fazla çalıştık kazanmak için ama alabileceğimiz en kötü sonucu aldık. Pozisyona girdik ama istediğimiz gibi olmadı. Oyunu domine ettik onların 3 katından fazla gol pozisyonuna girdik. Rakibin sahasında oynadık ama berabere kaldık. Ama bir puan aldık. Dinlenip önümüzdeki maça bakacağız. İki kez mağlup duruma düşmemize rağmen oyunu bırakmadık, galip gelmemiz gerekirdi” diye konuştu.
Eto’o’nun maç içinde farklı pozisyonda oynamasını değerlendiren Morais, “Eto’o’nun kalitesi maç içinde farklı pozisyonlarda oynama imkanı sağlıyor. Maçın belirli noktalarında kanatta denedim, buna cevap verebilecek bir kalitesi var” dedi.