Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Galatasaray karşısında çok gol pozisyonuna girdiklerini belirterek, Eto’o’nun ikinci golünün el olduğunu söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, muhteşem bir oyunla sahadan 3 puanla ayrıldıklarını kaydetti.
Maçın genelinde oyunu kontrol altında tuttuklarını dile getiren Morais, “4 gol attığımız için mutluyuz ama daha çok atabilirdik. Çok gol pozisyonuna girdik. Evimizdeki maçlarda iyi oynuyoruz, bunu deplasman maçlarına da yansıtabiliriz. 36 puana ulaştık. Kulübün hedefleri doğrultusunda ilerledik. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
“EMRAH’I TAKTİK AMAÇLI OYUNDAN ALDIK”
Rakibi canlı analiz yapmanın her zaman avantaj sağladığını dile getiren Morais, “Emrah’ın gol atabileceğine inanıyordum. Maçı kaybetme ve gol yeme durumumuz vardı. Daha defansif oyuncu almamız gerekiyordu. Taktik amaçlı Emrah’ı oyundan aldım. Tamamen takımın geleceği için yaptık. Profesyonel bir oyuncu bu kararları olgunlukla karşılar” dedi.
“ETO’O’NUN İKİNCİ GOLÜ EL”
Eto’o’un ikinci golünün el olduğu şeklindeki söylemlere Morais, “Pozisyonun tekrarını ilk gördüğüm zaman kafayla atılmış gibi gelmişti, el olabileceğini düşünüyorum. Ağır çekimde izledim hakemler de hata yapabilir. İlk başta kafa gibi görünüyor ama elde olabilir. Bugün çok gol pozisyonuna girdik el olsa da olmasa da onlardan biri gol olurdu. Sonuç değişmezdi” açıklamasını yaptı.